Creatief

Dagbesteding voor creatieve en artistieke talenten van allerlei niveaus. Theater, muziek, multimedia, schilderen, tekenen, boetseren, handwerken.

Van theater en muziek maken multimedia, tot schilderen, tekenen, boetseren en handwerken. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen bij Amerpoort aan de slag met hun creatieve en artistieke talenten. Van theater maken tot schilderen, tekenen, boetseren en handwerken. De cliënten leren verschillende technieken en maken kennis met allerlei creatieve materialen.

Amerpoort heeft creatieve dagbestedingsmogelijkheden voor alle niveaus. Sommige cliënten werken mee aan professionele voorstellingen of stellen hun artistieke werk tentoon op exposities. Voor andere cliënten ligt de nadruk meer op het plezier van creatief bezig zijn en minder op het eindproduct.

Cliënten werken individueel of met een hele groep en altijd met veel enthousiasme. We stimuleren cliënten om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Iedereen krijgt de ruimte om verder te groeien, binnen zijn mogelijkheden en met de ondersteuning die nodig is.