Keramiek & Cadeau

Als je samenwerkt, dan kun je van keramiek de mooiste dingen maken. Bij dagbesteding Keramiek & Cadeau maken we allerlei creatieve producten.

Het team

Keramiek & Cadeau biedt dagbesteding aan jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Het is een fijne werkplek als je houdt van mooie dingen maken en graag bezig bent. We werken samen, iedereen doet waar hij of zij goed in is. We maken dus echt een groepsproduct.

Het werk

We maken allerlei producten van keramiek, zoals schaaltjes, hangertjes en decoraties voor in huis. Als het klaar is, pakken we het netjes in en plakken er een sticker op. We werken in opdracht van bedrijven en verkopen producten op onze dagbestedingslocatie. Vanwege een brand op onze oude locatie aan de Nieuweweg, zitten we sinds februari 2022 in de voormalige Prins Willem Alexanderschool in Soest. Daar maken we iets andere producten dan we aan de Nieuweweg deden.

De werkplek

Het gebouw is voor ons een werkplek waar we bezig zijn met het werkproces en het gezellig hebben met elkaar. 

Jouw ontwikkeling

We kijken samen met jou wat jij kan en wil leren. Wat heb jij nodig om te kunnen groeien? Ook besteden we veel aandacht aan de manier waarop we in de groep met elkaar omgaan.

Meer informatie & aanmelden

Onze producten zijn ook te zien op Facebook:  www.facebook.com/keramiekencadeau.
Mail voor producten, bestellingen of vragen: keramiekproducten@amerpoort.nl

Wil je misschien dagbesteding doen bij Keramiek & Cadeau? Kom gerust eens kijken. Aanmeldingen voor dagbesteding gaan via het Klantbureau van Amerpoort.

 

Routeplanner