Keramiek & Cadeau

Als je samenwerkt, dan kun je van keramiek de mooiste dingen maken. Bij dagbesteding Keramiek & Cadeau maken we allerlei producten van klei.

Het team

Keramiek & Cadeau biedt dagbesteding aan jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Het is een fijne werkplek als je houdt van mooie dingen maken en graag bezig bent. We werken samen, iedereen doet waar hij of zij goed in is. Onze keramiek is dus echt een groepsproduct.

Het werk

We maken allerlei producten van keramiek, zoals schaaltjes, hangertjes en decoraties voor in huis. Als het klaar is, pakken we het netjes in en plakken er een sticker op. We werken in opdracht van bedrijven en verkopen producten op onze dagbestedingslocatie.

De werkplek

 Klanten kunnen binnenlopen om een cadeautje te kopen. Het gebouw is voor ons een werkplek waar we bezig zijn met keramiekproces en het gezellig hebben met elkaar. 

Jouw ontwikkeling

We kijken samen met jou wat jij kan en wil leren. Wat heb jij nodig om te kunnen groeien? Ook besteden we veel aandacht aan de manier waarop we in de groep met elkaar omgaan.

Meer informatie & aanmelden

Keramiek & Cadeau is voor klanten geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 15.30 uur. Onze producten zijn ook te zien op Facebook:  www.facebook.com/keramiekencadeau.
Mail voor producten, bestellingen of vragen: keramiekproducten@amerpoort.nl

Wil je misschien dagbesteding doen bij Keramiek & Cadeau? Kom gerust eens kijken. Aanmeldingen voor dagbesteding gaan via de afdeling Zorgbemiddeling van Amerpoort.

 

Routeplanner