Dagbesteding ’t Veenhoekje

Afwisselende dagbesteding in Vinkeveen, waar je je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen.

Dagbesteding

Een kleinschalige en dagbesteding in Vinkeveen, midden in de maatschappij. We maken en verkopen producten van keramiek. Ook is er een koffiehoek, waar klanten zich kunnen ontspannen met een kopje koffie, thee en koek. 

Het team

’t Veenhoekje biedt een afwisselende dagbestedingsplek aan jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Iedereen draagt er op zijn of haar manier aan bij dat het werk goed en prettig verloopt.

Het werk

Bij ’t Veenhoekje maken we producten van keramiek. We werken in opdracht of verkopen de producten op locatie. Verder is er een kleine koffiehoek waar klanten kunnen ontspannen met een kopje koffie of thee, geserveerd met wat lekkers. We kijken wat je kan, welke taken er zijn en hoe we jouw kwaliteiten goed kunnen inzetten.  Ben je creatief, werk je graag met je handen? Wil je graag omgaan met klanten of werken met de computer? We zijn er samen verantwoordelijk voor dat de winkel, koffiehoek en werkplek er schoon en netjes uitzien.

De werkplek

Zoals de naam al zegt, zitten we op een hoekje in Vinkeveen, op loopafstand van de woningen Prins Bernhardlaan en Vinkenoord. De begeleiders werken zowel op de dagbesteding als in de woningen.  ’t Veenhoekje. De dagbesteding zit op de benedenverdieping van het vroegere zusterhuis Maria-Oord. Het is een gezellige en ontspannen plek voor cliënten en bezoekers. De dagbesteding is toegankelijk voor rolstoelen.

Jouw ontwikkeling

We besteden veel aandacht aan samenwerking bij ’t Veenhoekje.  Je zorgt er samen met je collega’s voor dat alle zaken op de locatie goed verlopen. Doordat het werk zo gevarieerd is, kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je graag wilt leren. Samen kijken we naar welke werkzaamheden het beste bij je passen en dagen we je uit om je verder te ontwikkelen. Een dag per week besteden we aandacht aan schoolse vaardigheden zoals taal en rekenen. 

Meer informatie en aanmelden

Je bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen. Bel wel van tevoren om een afspraak te maken. Aanmeldingen voor dagbesteding gaan via het Klantbureau van Amerpoort. 

In de rubriek Een dag in…. Vinkeveen (Amerzine 2021, nummer 2) krijg je een indruk van een dag op Vinkenoord en bij ’t Veenhoekje. 

Volg ons op Facebook of Twitter.

Zie ook: Eiland van Hein.

Voor klanten en vrienden

Openingstijden voor klanten

’t Veenhoekje is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. 

Wilt u overleggen over een opdracht? Bel dan 06 – 8353 2688 of mail veenhoekje@amerpoort.nl . Op onze Facebookpagina ziet u voorbeelden van de producten die we kunnen maken. 

 

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau