Diensten inhuren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Amerpoort.

Wist u dat de medewerkers van Amerpoort ook uw bedrijf werk uit handen kunnen nemen? Zoekt u iemand voor het assembleren en monteren van uw producten in kleine of grote oplage? Heeft u een eenmalige of een terugkomende klus? Amerpoort helpt u graag. De meest uiteenlopende producten worden door onze industriegroepen in elkaar gezet, verpakt en verzendklaar gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor mailingopdrachten. En bent u op zoek naar een uniek cadeau of relatiegeschenk? Vraag het ons. Wij helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf. De medewerkers van Amerpoort staan voor u klaar!

Wilt u samenwerken?

Voor sommige mensen met een verstandelijke beperking is het niet haalbaar om te werken, zoals de meeste mensen in Nederland dat wel kunnen. Binnen de dagbestedinglocaties van Amerpoort krijgen zij de kans om net als ieder ander deel te nemen aan het arbeidsproces en zichzelf te ontwikkelen. Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is de missie van Amerpoort. We werken daaraan met cliënten en met iedereen die voor hen belangrijk is: werkgevers, familie, buren en vrijwilligers. Zodat zij net als anderen mee kunnen doen in de samenleving. Dit doen we in de provincies Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi. Amerpoort werkt ook graag met u samen.

Industriewerk

Binnen de Industriegroepen maken medewerkers deelproducten, kant-en-klare eindproducten en doen zij inpak- en verpakwerk. Ze stellen bijvoorbeeld kerstpakketten samen en voorzien bijoux artikelen van prijskaartjes. Ook verzorgen onze medewerkers mailings voor bedrijven.

Cadeaus en relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Medewerkers van de dagbestedingslocaties maken de meest uiteenlopende ambachtelijk gemaakt producten; al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo. Van bijzondere kunst(voorwerpen) en keramiek tot hand gemaakte kaarsen of exclusieve en kwalitatief hoogwaardige textielproducten. Ook kunt u bij Amerpoort bijzondere zepen en badproducten bestellen in allerlei vormen, kleuren en geuren. En wat denkt u van een mooi product van hout? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Maatwerk

Heeft u zelf een goed idee, geef het aan ons door. Amerpoort kan voor u in opdracht nieuwe artikelen ontwikkelen. Benieuwd naar de beschikbare artikelen? Bekijk dan ons digitaal productenportfolio.

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Al onze dagbestedinglocaties zijn centraal gelegen en bevinden zich in Amersfoort, Baarn en Soest. Neem contact op met Nelleke Kruithoed, acquisiteur van Amerpoort via: 033 454 888 of 06 532 248 65 of n.kruithoed@amerpoort.nl voor meer informatie.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau