Blijf op de hoogte

Zoekt u meer informatie over Amerpoort of een specifiek onderwerp? Wilt u op de hoogte blijven? Bekijk onze folders of schrijf u in voor onze nieuwsbrieven.

Folders en andere publicaties

Brochures over tal van onderwerpen, boeken, ons digitale magazine Amerzine en een jaarlijks Kwaliteitsrapport. Amerpoort informeert op vele manieren.
Kijk hier voor alle publicaties.

 

Nieuwsbrieven

We brengen maandelijks een digitale Amerpoort nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief is voor familie en cliëntvertegenwoordigers, externe relaties en andere geïnteresseerden. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuws, activiteiten en veranderingen in de zorg en binnen Amerpoort.

Er is ook een Nieuwenoord nieuwsbrief, deze is bedoeld voor familie van bewoners, medewerkers en relaties van Nieuwenoord. In de nieuwsbrief leest u zij over actuele ontwikkelingen op dit woonpark. Ook worden er evenementen en bijeenkomsten in aangekondigd. 

Via de link kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrieven en ontvangt u deze voortaan per e-mail.

 

Volg ons op sociale media

U vindt ons ook op sociale media: via Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn wordt u in woord en beeld geïnformeerd. We delen nieuws, verhalen, foto's, video's enzovoorts. Klik op een van de icoontjes bovenaan in het scherm om ons te volgen. 

Wij helpen u graag!

Hebt u een zorgvraag of wilt uw meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau