Pastorie De Elleboog

Dagbesteding in de binnenstad van Amersfoort, waar kunst en ambacht samenkomen.

Dagbesteding in Pastorie de Elleboog

Pastorie De Elleboog is een huis voor kunst en ambacht. Mensen met een verstandelijke beperking vinden hier allerlei mogelijkheden voor dagbesteding. Bewoners en toeristen in Amersfoort vinden hier een leuk cadeautje met een verhaal. Bedrijven vinden hier een samenwerkingspartner voor maatschappelijk betrokken ondernemen. En iedereen die van kunst en creativiteit houdt, kan hier zijn hart ophalen. 

Pastorie De Elleboog biedt allerlei mogelijkheden voor dagbesteding. Klik op de kopjes voor meer informatie.

Ateliers De Elleboog (Jans Pakhuys)

Kunstenaars met een verstandelijke beperking maken kunstwerken en exposeren die in musea en andere plekken. Er werken ook kunstenaars in Jans Pakhuys Baarn.   

Salon De Elleboog (Jans Pakhuys)

Cadeautjes, kaarten, kaarsen, tasjes, woonaccessoires en nog meer handgemaakte producten van Amerpoort; de cliënten van deze dagbesteding verkopen het graag en pakken het mooi voor je in. In de Koffiekamer en op het terras kan je terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Keukengroep De Elleboog

Mensen met een verstandelijke beperking maken hapjes, koekjes en taarten voor de gebruikers van het pand, voor omwonenden en voor bedrijven die dat bij ons bestellen. 

Multimediastation Amersfoort

Talent en ideeën vormen de basis voor allerlei producties in beeld en geluid. Multimediastation is een dagbesteding voor jongeren met een verstandelijke beperking of een grote afstand tot de arbeidsmarkt. 

Serviceteam de Elleboog

Dagbesteding van de gastheren en gastvrouwen van Pastorie de Elleboog. Zij doen de deur open, nemen de telefoon aan, doen de afwas en helpen met allerlei klusjes. 

Zeepmakerij / ambacht De Elleboog

Deelnemers aan deze dagbesteding maken zeepjes in allerlei vormen en kleuren en combineren dat met geschept papier en gerenoveerde spulletjes uit de kringloop tot leuke cadeautjes. Ook werkt de zeepmakerij in opdracht voor bedrijven.

Meer weten?

Neem contact op (zie adresgegevens) of volg onze Facebookpagina
 

Informatie voor klanten en vrienden

Zowel de dagbesteding als de salon is geopend. We maken cadeautjes met zeep, kaarten van handgeschept papier en andere ambachtelijke technieken. Ook zijn de kunstenaars aan het werk en maken de mensen van de keukengroep hapjes, koekjes en andere lekkernijen. 

Wilt u met ons overleggen over een opdracht?

Neem dan contact op via pastorie-elleboog@amerpoort.nl,  zeepmakerij-elleboog@amerpoort.nl, keukengroep-elleboog@amerpoort.nl of bel 033-461 68 48.

Openingstijden

U bent welkom op dinsdag t/m vrijdag van 10.30-17.00 uur.
 

Meer weten?

Volg dan onze Facebookpagina

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau