Multimediastation Amersfoort

Dagbesteding waar je aan de slag gaat met jouw creativiteit, talent en techniek. .Multimediastation zit in Amersfoort en Hilversum.

Maak jij graag mooie dingen? En houd je van fotografie, muziek of film? Op de dagbesteding bij Multimediastation maak met jouw ideeën en talent allerlei producties in beeld en geluid. 

Het team

Bij Multimediastation komen jonge mensen met een licht verstandelijke beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is ergens goed in. Bijvoorbeeld rappen, schrijven, tekenen, fotografie, filmpjes monteren of muziek maken. Soms werk je in groepjes en soms alleen. De begeleiders helpen je met de techniek. Ook helpen ze je om te ontdekken waar jij goed in bent. 

Het werk

Bij Multimediastation ga je aan de slag met je eigen ideeën. Misschien maak je figuren van papier maché die optreden in een filmpje van iemand anders. Of maak je een stop motion filmpje met Legopoppetjes. Of maak je je een montage met tekeningen en foto’s van internet. Op ons YouTubekanaal zie je wat andere deelnemers aan Multimediastation hebben gemaakt. Ook zie je werk op onze website www.multimediastation.nl

De werkplek

Multimediastation zit in de Amersfoortse binnenstad. Je komt zelfstandig met de fiets, de trein, de bus of lopend.  Allerlei materialen zijn aanwezig. Zo hebben we geluidsapparatuur, camera’s, computers om filmpjes te monteren, belichting en een groene wand. Je hoeft dus niet zelf allerlei apparatuur te hebben. Multimediastation Amersfoort zit in De Elleboog, aan de Langegracht 37. Daar delen we het pand met andere creatieve dagbestedingen van Amerpoort. 

Jouw ontwikkeling

Het is fijn als je kunt lezen en schrijven. Je leert om te werken met allerlei apparatuur rondom beeld en geluid. Ook leer je hoe je je eigen idee uitwerkt tot een kunstproject. 

Meer weten?

Kom gerust eens kijken of Multimediastation iets voor je is. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Multimediastation is een dagbesteding. Om te kunnen meedoen moet je (bijna) 18 zijn en een indicatie (WLZ) of beschikking (WMO) voor dagbesteding hebben. Aanmeldingen voor dagbesteding gaan via het Klantbureau van Amerpoort, telefoon 035 647 52 52 of klantbureau@amerpoort.nl

Producties van het MultiMediaStation zijn te vinden op ons YouTube kanaal.

Wij hebben twee vestigingen: in Hilversum en in Amersfoort. Allebei hebben ze hun eigen karakter en specialiteiten.

Routeplanner