Serviceteam de Elleboog

Het Serviceteam De Elleboog bestaat uit mensen met een licht tot matige beperking die allerlei huishoudelijk werk doen.

Voor wie

Houd je ervan om mensen te helpen? En werk je graag met je handen? Dan is het serviceteam van Pastorie de Elleboog misschien iets voor jou. Het is een geschikte plek om nieuwe vaardigheden te leren en zelfstandiger te werken. In het serviceteam werken nu ongeveer 8 mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking.

Het werk

Een dag bij het serviceteam is heel afwisselend. We zetten koffie en thee klaar, doen de afwas en openen de deur voor bezoekers. In de vergaderzaal zetten we alles klaar voor medewerkers van Amerpoort die steeds vaker komen vergaderen bij Pastorie de Elleboog. Ook doen we de was, voor De Elleboog en voor twee bedrijven van buiten. 

De werkplek

Pastorie de Elleboog biedt een veilige en vertrouwde werkomgeving, midden in Amersfoort. Je werkt in je eigen groep. Maar je doet ook activiteiten met deelnemers aan de andere groepen. En je ontmoet regelmatig mensen die als klant spullen komen kopen of ophalen. Naast het werk nemen we tijd om te wandelen, te sporten of sociale vaardigheden te oefenen. Pastorie de Elleboog is een gevarieerd centrum voor dagbesteding. Zo is er de Keukengroep , de Salon en de Arbeidsgroep/Zeepmakerij

Jouw ontwikkeling

De komende tijd krijgt het serviceteam meer taken. Zo komt er in de toekomst een terras bij Pastorie de Elleboog. Je kunt gasten dan een kopje koffie of thee brengen. In Pastorie de Elleboog hebben we veel verschillende activiteiten. Daardoor kun je allerlei dingen uitproberen en oefenen. Wil je leren hoe je met klanten omgaat? Of mooie dingen leren maken? Dat kan hier allemaal. Ook besteden we veel aandacht aan sport, bewegen en gezond eten. 

Meer weten?

Het Klantbureau van Amerpoort weet of er plek is bij Pastorie de Elleboog.

 

Routeplanner