Multimedia

Dagbesteding waar je aan de slag gaat met jouw creativiteit, talent en techniek. Voor jongeren met een verstandelijke beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt.

In Amersfoort en Hilversum heeft Amerpoort een dagbesteding ingericht voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Op de dagbesteding bij Multimediastation maken de deelnemers met eigen ideeën en talent allerlei producties in beeld en geluid.

Er wordt gewerkt aan animaties, nieuwsitems, videoclips, foto’s, muziekproducties (rap, mixen, filmmuziek, enzovoorts), kunstprojecten zoals video-installaties. De deelnemers leren omgaan met diverse beeld- en geluid-bewerkingsprogramma’s, videocamera’s, fotocamera’s, geluidopname apparatuur, belichting, de groene wand en meer.

De activiteiten zijn gericht op het ontdekken en ontwikkelen van de eigen creativiteit. De begeleiding heeft een creatieve achtergrond en de nodige technische kennis. Er wordt zowel individueel, als in groepjes gewerkt. Kunnen lezen en schrijven is een pre. Het zelfstandig naar de locatie komen is een vereiste.