Vosseveld

Op het groene, parkachtige terrein Vosseveld in Soest staan 4 woningen voor kinderen en jongvolwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

Iedere woning biedt plaats aan 8 permanente bewoners. 2 huizen bieden zorg op antroposofische grondslag.

In de nieuwe huizen beschikken alle bewoners over een eigen slaapkamer. Iedere woning heeft een grote, gemeenschappelijke woonkamer met open keuken, er zijn twee badkamers, en is er een personeelsruimte met eigen ingang en sanitair.

De inrichting van de woningen is volledig afgestemd op deze kwetsbare doelgroep. Zo zijn alle ruimten rolstoeltoegankelijk en wordt er op diverse plekken domotica ingezet. Ook kunnen er diverse medische handelingen worden verricht. De zorg is cliëntvolgend georganiseerd.

Het terrein omvat ook dagbestedingsfaciliteiten voor 24 jongeren met een ernstig meervoudige beperking. Thema's binnen de dagbesteding zijn natuur, muziek en kunst en er zijn ook snoezelfaciliteiten. Door wonen en dagbesteding op één plek bij elkaar te brengen, is er voor de cliënten geen reistijd en is Amerpoort in staat de zorg zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Ligging

De Birkstraat is de doorgaande weg van Soest naar Amersfoort. Vosseveld is goed met het openbaar vervoer te bereiken. In de buurt bevindt zich een klein winkelcentrum, een manege en het bos.

Google Street View

Bekijk het hele terrein van Vosseveld op Google Street View:

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau