Serviceteam Vosseveld

Het Serviceteam Vosseveld is een actieve groep van jongvolwassenen en volwassenen met een matige verstandelijke beperking.

Deze groep van 14 cliënten is een dienstverlenende groep, die vanuit het kantoor Vosseveld service verleent aan de medewerkers in het kantoor en aan de cliënten die dagbesteding hebben op Vosseveld.

De cliënten van het serviceteam verrichten in het kantoor Vosseveld allerlei catering- en huishoudelijke werkzaamheden. Ze verzorgen koffie en thee voor vergaderingen, verzorgen de catering door het oa maken van broodjes, soep, salades . Als lunchhap of als catering bestelling. Ook zorgen wij ervoor dat de keukens spic en span zijn.

Maar ook verrichten de cliënten kantoorwerkzaamheden, bijvoorbeeld het ontvangen van bezoekers, het rondbrengen van  de post en het op verzoek versnipperen van documenten, oud papier verzamelen. Verschillende buitenactiviteiten zijn: buiten vegen, zout strooien, ramen lappen, in de moestuin werken, papier prikken, wandelen met cliënten (rolstoelers) van de dagbesteding.

Op diezelfde dagbesteding werken drie van onze cliënten iedere ochtend in de keukentjes, zij doen de afwasmachine uit en in ruimen, maken schoon en maken fruit schoon voor de fruithap.

De cliënten van het Serviceteam doen het werk zo zelfstandig mogelijk. Ze beginnen ’s ochtends aan tafel, bespreken de dag en verdelen de taken, waarna de werkzaamheden beginnen. De sfeer is dynamisch en gezellig. Iedere dag is anders en vraagt van de cliënten een groot aanpassing vermogen. Wij zien cliënten hier erg in groeien. Ook hebben zij een intens contact met het kantoorpersoneel en beleven hier veel positieve momenten mee. 

De cliënten leren samenwerken en ze leren van elkaar. De cliënten voelen zich een volwaardig teamlid van Kantoor Vosseveld. Als een cliënt zich verder kan ontwikkelen of doorstromen helpen we daar bij.

Ligging

Het Serviceteam Vosseveld werkt vanuit het kantoor op het groene, parkachtige terrein Vosseveld in Soest. Op het terrein van Vosseveld zijn 4 woningen voor kinderen en jongvolwassenen met een ernstig meervoudige beperking en een dagbestedingsruimte voor 24 jongeren met een ernstig meervoudige beperking. Vosseveld ligt aan de Birkstraat, de doorgaande weg van Soest naar Amersfoort. De locatie is met het openbaar vervoer goed te bereiken. In de buurt bevindt zich een klein winkelcentrum, Het paardenkamp Soest, educatie boerderij het Gagelgat en het bos.

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau