Logeerhuis Vosseveld

Logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking.

Logeerhuis Vosseveld is een logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking. De kinderen en jongvolwassenen kunnen hier terecht in de weekenden en schoolvakanties. Doordeweeks wordt deze locatie gebruikt als dagopvang. Alle begeleiders zijn gespecialiseerd en medisch geschoold om aan de specifieke, medische zorgvraag te kunnen voldoen. 

Het logeerhuis heeft een gezamenlijke woonkamer, een keuken en 3 slaapkamers, met allemaal een eigen badkamer. Het huis is geheel ingericht naar alle wensen en behoeften voor deze doelgroep. Er is plek voor 4 logees per keer. Er worden zowel groeps- als individuele activiteiten geboden om de logees een zo fijn mogelijk weekend te bezorgen. Tijd, aandacht en warmte staan centraal. Logeren wordt op maat aangeboden en begeleiding probeert zo goed mogelijk aan te sluiten bij de zorgvraag van de logees.

Ligging
Logeerhuis Vosseveld is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Vosseveld in Soest. Een mooie plek, met een prachtige belevingstuin. Op loopafstand van het logeerhuis bevinden zich een winkelcentrum, boerderij en een paardenkamp. Vanaf Vosseveld kunnen cliënten genieten van de natuurlijke omgeving in buurt. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De locatie is ieder weekend geopend voor logeren (vrijdag vanaf 15 uur tot maandag 10 uur) en in de schoolvakanties

${carousel}

Routeplanner