Nautus laat 'wens' uitkomen van cliënten Serviceteam Vosseveld

18 september 2023

Een dagje met elkaar naar pretpark Oud Valkeveen.

Vorig jaar nam het bedrijf Nautus uit Amersfoort alle cliënten van dagbesteding de Elleboog mee op een rondvaart over de Eem en door de grachten van Amersfoort. Dat was zo’n fantastische dag dat de medwerkers dit jaar weer met een locatie van Amerpoort op stap wilden.

Dit jaar kwam de wens van de cliënten van Serviceteam Vosseveld uit. Een dagje met elkaar naar pretpark Oud Valkeveen! Vorige week vrijdag was het zover. Om 10.15 uur stonden de medewerkers voor het pand. Een beetje spannend, maar met een grote glimlach stapten ze bij elkaar in de auto…. Op weg naar Oud Valkeveen!

Daar aangekomen werd iedereen verdeeld in groepjes en zo ging elk groepje zijn eigen gang door het park. Er was van alles te doen zoals waterfietsen, treintje, hele grote glijbaan en niet te vergeten die spannende achtbaan!

Om 13.00 uur stonden er heerlijke patatjes klaar met wat drinken. Na de lunch ging iedereen weer met zijn eigen groepje naar de attracties waar ze nog niet in waren geweest. Natuurlijk was de dag weer veeeel te kort! Nog een lekker ijsje aan het eind van de middag en daarna weer in de auto’s richting Vosseveld.

Op Serviceteam Vosseveld kregen alle medewerkers van Nautus nog een kleine rondleiding en een kleinigheidje, gemaakt door Keramiek en Cadeau. Dank je wel medewerkers van Nautus, dankzij jullie zijn de cliënten van Serviceteam Vosseveld weer een herinnering rijker!

Volgend jaar weer?

Priscilla Bitterling
Coördinator Evenementen, Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en vrijetijdsbesteding

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau