Werk Amerpoort kunstenaar te zien in Den Haag

04 april 2023

Tentoonstelling The Grand Palace of Everyone met creaties Stijn Zeelenberg x David Paulus.

Nog te zien in Den Haag tot en met 7 mei: The Grand Palace of Everyone. Dit betekent ‘Het grote paleis van iedereen’. Een plek waar grenzen niet bestaan en samenwerking centraal staat. De twee partijen die dit organiseren zijn kunstruimte Nest en No Limits! Art Castle.

Op hun website vertellen ze: “Samen slopen we de muren tussen fantasie en werkelijkheid, kunst en design, en ‘insider’ en ‘outsider’ kunstenaars. Want wie bepaalt er eigenlijk of je wel ‘professioneel’ genoeg bent om mee te mogen doen?” 

In de The Grand Palace of Everyone zie je werk van meer dan zestig kunstenaars in 26 bestaande en nieuwe samenwerkingen. Zij aan zij vinden ze hun weg in de kunstwereld en presenteren ze hun uiteenlopende samenwerkingen.  

Modeshow Stijn Zeelenberg x David Paulus 
Begin maart was de feestelijke opening met verschillende optredens en een modeshow van Stijn Zeelenberg x David Paulus. De kleding werd onder andere gedragen door Diede en Pricilla, die beiden in de winkel van Pastorie de Elleboog werken.

Stijn Zeelenberg werkt bij de Elleboog in het atelier. Hij kiest zijn onderwerpen meer als een striptekenaar dan een schilder, maar hij vertelt zijn verhaal in één beeld. Geen cartoon, maar een echt schilderij met sterke kleuren. Hij is aangeboren nieuwsgierig naar alle vormen van kennis en heeft een duidelijke interesse in het vrouwelijk schoon. Die aspecten verwerkt hij met humor in zijn werk. 

De tentoonstelling The Grand Palace of Everyone is tot en met 7 mei te bezoeken in Den-Haag. Meer informatie en openingstijden. De bijzondere creaties van Stijn en David zijn ook te bewonderen in de Pastorie De Elleboog.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau