Het Kwatrijn

Het Kwatrijn is een woon-werkgemeenschap van Amerpoort voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Het Kwatrijn bestaat uit 4 woningen en 3 dagbestedingslocaties. Er wordt binnen de teams gewerkt vanuit de POWER piramide.

Ligging

Het Kwatrijn ligt aan de rand van het natuurgebied de Soester Eng. In 2014 is het terrein van Het Kwatrijn gerenoveerd door het televisieprogramma Onze Tuin van RTV Utrecht. Er zijn in die tijd een dierenweide, moestuin, belevingstuin, voetbalveld en skeelerpad aangelegd.

Op 300 meter afstand is een winkelcentrum, een brievenbus en een trein- en busstation. Verder bevinden zich een huisartsenpraktijk en een apotheek in de nabije omgeving.

Google Street View

Bezoek Het Kwatrijn op Google Street View:

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau