Prins Bernhardlaan

Ontwikkelingsgericht begeleid wonen in Vinkeveen voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

Locatie Prins Bernhardlaan biedt ontwikkelingsgericht begeleid wonen voor jongvolwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking die voor het eerst op zichzelf wonen. Hierbij is ook individueel zorgaanbod op het gebied van stoornissen in het autismespectrum en epilepsie is mogelijk.

Over de locatie 

Prins Bernhardlaan bestaat uit 8 ruime, lichte appartementen met elk een eigen slaapkamer, badkamer, huiskamer en een open keuken. De 4 ruime studio’s van locatie Prins Bernhardlaan hebben een badkamer en een open keuken. Daarnaast  zijn er 2 algemene ruimtes, een huiskamer en een eetkeuken, welke de cliënten gebruiken als inloop. Hier kunnen zij gezamenlijk eten of in de avonduren tijd samen doorbrengen. 

Prins Berhardlaan beschikt over een lift en is toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Begeleiders zijn 24 uur per dag aanwezig. De jongeren werken of gaan naar dagbesteding in de buurt. Dit varieert van werken in de haven of het winkelcentrum tot werken in het restaurant in de straat.

Ligging

Prins Bernhardlaan ligt in Vinkeveen, aan een zijwater dat uitmondt in de Vinkeveense plassen. De supermarkt is dichtbij en ook het winkelcentrum is niet ver weg.

 

 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route