'Terug in de tijd' kamer bij dagbesteding Vinkeveen

23 mei 2024

Welkom in de gezellige 'Terug in de Tijd' kamer, een plek waar herinneringen weer tot leven komen!

Welkom in de gezellige 'Terug in de Tijd' kamer, een plek waar herinneringen weer tot leven komen!

Bij dagbesteding Herenweg 69c in Vinkeveen zorgen we voor onze oudere deelnemers en weten we hoe belangrijk het is om herinneringen aan vroeger te koesteren. Daarom hebben we een speciale kamer gecreëerd, met ouderwetse meubels en spullen die nostalgische momenten oproepen.

In onze 'Terug in de Tijd' kamer kunnen we samen spelletjes spelen en gezellig kletsen over het verleden. En om de sfeer compleet te maken, hebben we zelfs een ouderwetse koffiemolen waarmee we verse koffiebonen malen.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau