Incident bij TivoliVredenburg

20 november 2023

Bij een steekpartij in TivoliVredenburg is zondagochtend 19 november een man overleden. Er was toen geen evenement meer gaande. Het slachtoffer is een 41-jarige man uit Utrecht die werkt bij een schoonmaakbedrijf. Er is inmiddels door de politie een verdachte aangehouden. Alle evenementen van zondag, werden afgelast. Vandaag is in TivoliVredenburg een bijeenkomst om bij het incident stil te staan. Lees het bericht van RTV Utrecht.

Het team van Amerpoort bij TivoliVredenburg is erg aangedaan. Amerpoort leeft mee met de nabestaanden van het slachtoffer en de mensen die bij TivoliVredenburg werken.

De cliënten die bij TivoliVredenburg werken, waren op het moment van het incident niet in het pand. De cliënten en hun verwanten zijn gisteren door de begeleiding van Amerpoort persoonlijk op de hoogte gebracht en worden begeleid door het dagbesteding team. Een medewerker rouw en verlies is morgen bij de cliënten in TivoliVredenburg aanwezig om hen te spreken en te ondersteunen. De medewerkers van Amerpoort worden ondersteund door de manager.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau