TivoliVredenburg

Bij muziekcentrum TivoliVredenburg werken jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking in de horeca.

Heb je ervaring in de horeca? Hou je van aanpakken? Vind je afwisselend werk leuk? Dan is werken bij Tivolivredenburg misschien wel de ideale werkplek voor jou. Wie weet scoor je ook nog een handtekening van jouw favoriete artiest!

Het team

Bij Tivolivredenburg werken jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking samen met de medewerkers van het muziekcentrum. Begeleiders van Amerpoort coachen hen. Door de weeks zijn wij aan de slag in café het Gegeven Paard, restaurant Danel of in de artiestenfoyer. We zijn echte aanpakkers en lopen op een dag heel wat (trappen) af. Vind jij dat geen probleem en kan je prima tegen drukke ruimtes met geluid en prikkels? Dan kan je zeker onze collega worden!

Ze hebben het er niet eens over dat ik een beperking heb. Ze noemen me hun collega.
Joeri | medewerker van Tivolivredenburg

Het werk

Elke dag kan weer anders zijn. Naast horecawerk in het café, restaurant en de artiestenfoyer, doe je allerlei klussen in het gebouw. Zo help je de garderobe klaar zetten, vul je drankvoorraad bij, zorg je ervoor dat de kleedkamers klaar staan voor de artiest die komt optreden en help je de concertgasten in het ‘kan ik u helpen” team. En zo zijn er nog heel veel andere leuke klussen bij Tivolivredenburg die jij mag oppakken.

De werkplek

In muziekcentrum Tivolivredenburg komen alle muziekgenres onder één dak bij elkaar. Dat is uniek in de wereld. Iedereen kan dagelijks in Tivolivredenburg terecht, of je nu van jazz houdt of van dance, van poëzie of pop, van debat of klassiek. Ook zijn café Het Gegeven Paard en restaurant Danel geopend voor iedere liefhebber. Tivolivredenburg ligt naast winkelcentrum Hoog Catharijne in het centrum van Utrecht en is met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Jouw ontwikkeling

We kijken samen met jou wat jij kan en wil leren. Wat heb jij nodig om te kunnen groeien? Ook besteden we veel aandacht aan de manier waarop we als met elkaar omgaan. Je werkt niet alleen samen met je Amerpoort collega’s, maar vooral ook met de Tivolivredenburg medewerkers. Je werkt dus midden in de maatschappij. Dat maakt dit een unieke werkplek.

Iets voor jou?

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Lijkt Tivolivredenburg jou een leuke werkplek? Reis je zelfstandig met openbaar vervoer? Kan je tegen wisselende werktijden en wil je ook in de avond of het weekend werken?

Kom dan gerust eens kijken. Je kan bijvoorbeeld korte tijd bij ons stage lopen om te kijken of deze werkplek iets voor je is. Aanmeldingen voor dagbesteding gaan via de afdeling Zorgbemiddeling van Amerpoort.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route