Zomers tuinfeest op Het Kwatrijn

12 september 2023

Zaterdag 9 september werd het jaarlijkse tuinfeest voor familie, vrijwilligers en medewerkers van het Kwatrijn in Soest gehouden. Het was een zomerse dag en dat paste goed bij het thema: Let’s Flamingo! Het was een gezellige dag. De bewoners en hun familie hebben genoten. Veel medewerkers hadden ook hun gezinsleden meegebracht. Vooral de ijsco-kar en het springkussen vielen in de smaak bij de jonge kinderen.

Het Kwatrijn is een locatie van Amerpoort in Soest voor bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag. De locatie staat vooral bekend om de grote tuin die rondom de woningen ligt. Het Kwatrijn is daarmee ook een geliefde wandelbestemming voor de inwoners van Soest en velen van hen kwamen zaterdag ook even een kijkje nemen.

Nicole Makker, coördinator van het Kwatrijn, vertelt dat de tuin van het Kwatrijn van grote meerwaarde is. “De woningen en dagbestedingslocaties maken dagelijks gebruik van de tuin en elke maand hebben we een feestelijke activiteit in de grote tent. Het is belangrijk voor onze bewoners om buiten te zijn, te bewegen en het gevoel te krijgen dat ze onderdeel uitmaken van een groter geheel. Op ons jaarlijkse tuinfeest komt dat allemaal samen. Ik wil ook een compliment maken aan alle medewerkers die de laatste zomerse dag van het jaar hebben opgeofferd om dit mogelijk te maken.”

Wil je ook komen werken op Het Kwatrijn? Neem dan vrijblijvend contact op met Nicole Makker: n.makker@amerpoort.nl.of bekijk onze vacatures op www.werkenbijamerpoort.nl.

tuinfeest kwatrijn.jpeg

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau