Elleboog maakt kettingen voor Vedder & Vedder

05 juli 2023

Speciale fotoshoot in Amsterdam.

De afgelopen twee maanden zijn wij op Pastorie de Elleboog bezig geweest met kraaltjes rijgen. Nou doen we dat vaker, maar nu waren we bezig met een speciale opdracht. Voor het project 'Passie' van sieradenmerk Vedder & Vedder hebben we kettinkjes gemaakt, die zij verder personaliseren en via hun website verkopen aan klanten over de hele wereld.

Op hun website schrijven ze: "Anne en Esther Vedder zijn gestart met een passie project waarbij mensen met een verstandelijke beperking samenwerken met de goudsmeden van Vedder & Vedder. Het project heeft als doel om de talenten en prestaties van deze individuen te erkennen en te vieren. Het dragen van de kettingen uit dit project bevordert bewustwording voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en draagt bij aan het creëren van een wereld waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met Nederlandse gezondheidsorganisaties Amerpoort, DOEG Zorg en Cordaan."

Afgelopen dinsdag 27 juni mochten er vier makers van de kettingen naar Vedder & Vedder komen in Amsterdam, om daar een fotoshoot te doen. Ook Thyrvi en Ilona, werkzaam bij Pastorie de Elleboog, waren daarbij. Deze foto's worden gebruikt voor de verkooppagina van de 'Limited Edition Beads Necklaces' van Vedder & Vedder en hun instagrampagina. Ook werd er tussendoor gefilmd. Deze beelden worden gebruikt voor een Vedder & Vedder serie op YouTube.

Voor de fotoshoot werden de meiden mooi opgemaakt en ze werden gekleed om het allemaal goed te laten matchen. Er werden foto's gemaakt van het rijgen van de kralen, in de werkplaats bij het graveren, portretfoto's met de ketting om en er werden groepsfoto's gemaakt. Na de fotoshoot hebben we genoten van een heerlijke lunch en gingen we met een tevreden en blij gevoel naar huis. Wat een leuke dag was het. Het was bijzonder om een dag een fotomodel te mogen zijn! De kettingen zijn inmiddels online in de verkoop gegaan.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau