Zomerprogramma Nieuwenoord

09 juni 2023

Van 1 juli tot en met 5 augustus bruist Nieuwenoord weer van de activiteiten. Bijna dagelijks is er aanbod in het kader van het thema ‘Op reis met Amerpoort’. De activiteiten zijn er om de stop van het clubwerk te overbruggen en om met elkaar de zomer te vieren. Dagelijks staan er activiteiten op stapel, veelal gratis te bezoeken voor cliënten van Amerpoort. Maar ook clienten van Sherpa en mensen met een beperking van buiten Amerpoort zijn van harte welkom.

Zomerprogrammakrant
Speciaal voor het zomerprogramma is er een zomerprogrammakrant gemaakt. Bekijk de Zomerprogrammakrant. Hierin vind je overzichtelijk het activiteitenprogramma terug. Alle woon- en dagbestedinggroepen op Nieuwenoord ontvangen vanaf deze week een exemplaar van de krant in hun postvak. Woon of werk je buiten Nieuwenoord? Dan kun je een exemplaar op laten sturen. Stuur dan je adresgegevens naar evenementen@amerpoort.nl.

Vrijwilligers gezocht
Het zomerprogramma wordt georganiseerd door diverse afdelingen binnen Amerpoort. Maar deze medewerkers kunnen niet zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Zo zijn we nog op zoek naar mensen die op de dinsdagen en vrijdagen tussen 10.00 en 15.30 (of een deel daarvan) een bijdrage willen leveren aan de sportieve activiteiten die georganiseerd worden. Ook zoeken we nog vrijwilligers voor de vossenjacht op woensdag 26 juli tussen 12.30 en 16.00 uur. Meld je hiervoor aan via evenementen@amerpoort.nl.

Genoeg te doen
Het zomerprogramma biedt een mix van activiteiten op het vlak van bewegen, entertainment, eten/drinken en muziek. Zo kun je op maandagavond meezingen met de Zing-in band in de binnentuin van het Dorpshuis. Op dinsdag- en vrijdagmiddag zijn er sportieve activiteiten. De woensdagmiddag wordt grotendeels muzikaal ingevuld. De donderdagavond is steeds weer anders en belooft elke keer een feest te worden.

Ook logeert het Ricciotti Ensemble weer een week bij ons en geven ze een aantal keren een concert. Daarnaast vragen we groepen op Nieuwenoord weer hun voortuin te versieren om zo mee te doen aan de voortuinverkiezing. 

Reis op 23 juli af naar het Cultureel Centrum voor de familie-barbecue. Bewoners kunnen natuurlijk ook gewoon met de woongroep komen. Onder muzikale begeleiding van accordeonist Peter Bruys maken we er met elkaar een gezellige avond van.

Kortom je hoeft je niet te vervelen deze zomer!

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau