Cultureel Centrum: prijsverhoging, assortiment en cliënten meer in beeld

22 december 2022

De afgelopen twee jaar zijn de prijzen in het Cultureel Centrum op locatie Nieuwenoord in Baarn gelijk gebleven. Maar door de flinke stijging van inkoopprijzen zijn we genoodzaakt de prijzen, passend binnen het bestaande prijsbeleid van het Cultureel Centrum, per 1 januari 2023 te verhogen.

Natuurlijk vinden we dat vervelend voor alle trouwe gebruikers van het Cultureel Centrum. We gaan er alles aan doen om de consumpties in het Cultureel aantrekkelijk en betaalbaar te houden, onder andere door het aanpassen van het assortiment.

Van maandag tot en met vrijdag rondom de lunch zijn er cliënten van de dagbesteding aan het werk in het Cultureel Centrum. Door het aanpassen van het buffet en de wijze van verstrekken willen we hen meer betrekken bij de bereiding en de uitgifte van de lunch. We zullen ook onderzoeken hoe we de doorstroming kunnen verbeteren, de wachtrijen kunnen verkorten en hoe we ‘gezonde producten’ beter onder de aandacht kunnen brengen.

Natuurlijk staan wij altijd open voor ideeën van onze bezoekers! Maak je suggestie kenbaar via cultureelcentrum@amerpoort.nl

Download de informatiemap 'Eten, drinken en ontmoeten' (pdf)