Bezoekers van De Open Poort collecteren voor voedselbank

22 december 2022

Gift en kerstpakketten voor voedselbank Gooi en omstreken.

Bij de voedselbank Gooi en omstreken zijn woensdag 175 kerstpakketten bezorgd. De kerstpakketten werden geschonken door bezoekers van De Open Poort en de afdeling vrijwilligerswerk van Amerpoort.

De Open Poort is de geloofsgemeenschap voor de bewoners van Amerpoort. Iedere zondag is er een viering met de bewoners, begeleiders, verwanten en vrijwilligers en wordt er gecollecteerd voor een goed doel. De afgelopen maanden was dat de voedselbank.

Annemieke Kappert, voorganger bij De Open Poort vertelt: “De bezoekers van de vieringen zijn erg begaan met de medemens. Tijdens de collecte geven sommigen echt letterlijk hun laatste euro aan het goede doel. Vooral concrete doelen als de voedselbank spreken hen erg aan.

De afdeling vrijwilligerswerk van Amerpoort maakte het mogelijk om de gift uit te breiden naar 175 kerstpakketten. Het zijn dezelfde pakketten die de vrijwilligers hebben gekregen. We hopen dat ze via de voedselbank hun weg vinden naar mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken. Namens iedereen van De Open Poort wensen we hen een zalig kerstfeest.”.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau