Annemieke Kappert: "Dank voor het geweldige feest"

19 oktober 2022

Herbeleef de reprise van de voorstelling 'Welkom in jouw wereld' ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Annemieke Kappert bij Amerpoort.

Beste allemaal

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het geweldige feest. Het feest dat ik op vrijdag 14 oktober mocht geven omdat ik al 40 jaar bij Amerpoort werk. Samen met een leuke band hebben we het muzikale verhaal 'Welkom in jouw wereld' nog een keer kunnen laten horen en zien.

Wat was het druk en wat ben ik verwend door iedereen. Prachtige tekeningen gehad, veel zelfgemaakte dingen, een tas, vogelhuis, bloemen en planten. Ik kan voorlopig taarten bakken en heb een schort om aan te trekken en ik kreeg ook helpende handen.

Het meest blij ben ik geworden van alle bezoekers en de lieve woorden en kaartjes die ik van een ieder heb gekregen. Ik voel me een gelukkig mens en kijk met plezier terug op deze dag. En ik neem nog geen afscheid, ik blijf nog met veel plezier werken

Natuurlijk had ik dit niet kunnen doen zonder de medewerking van de muzikanten, Bram, Rik, John, Wout, Ezra en Tim. En niet te vergeten Jacco. Ook de bijdrage van De Open Poort en Amerpoort collega’s maakten het dat ik dit feest kon geven.

Dank Dank Dank
Annemieke Kappert

Onderaan deze pagina zien jullie wat foto’s van de dag en hier onder kunnen jullie de voorstelling nog eens bekijken:

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau