Kunstagenda 2023: terug van weggeweest

19 juli 2022

Het is eindelijk weer gelukt om een kunstagenda uit te geven. Veel mensen waren teleurgesteld dat we de afgelopen jaren geen agenda uitgaven.

In het tijdperk van digitalisering leek een papieren agenda niet meer gepast, maar we kregen zoveel reacties van mensen die toch graag een agenda wilden, dat we opnieuw overwogen hebben of het mogelijk was om het nogmaals op te pakken, en zie hier: de agenda voor 2023.

We hebben het thema vrij gehouden voor deze agenda. Wel is veel werk geïnspireerd op Mondriaan, omdat in 2022 gevierd wordt dat Mondriaan 150 jaar geleden geboren werd.

Prachtig werk uit onze ateliers in Baarn en Amersfoort, door vele van onze kunstenaars van toen en nu. We hebben prachtig werk gemaakt en gevonden in onze archieven, wat heel bruikbaar bleek om deze agenda te vullen.

De agenda wordt uitgegeven in een kleine oplage van slechts 500 stuks. We hopen dat jullie hem mooi vinden!

Prijs voor de nieuwe agenda is €14.99. Verkrijgbaar bij Atelier De Pastorie, langegracht 37, Amersfoort en bij Het atelier in Baarn en de receptie van Amerpoort, beiden op Nieuwenoord.

Chris Nauta
Atelier Basrn

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau