Dagbesteding Soest vindt onderdak in voormalig schoolgebouw

04 februari 2022

Er is nu weer ruimte voor alle cliënten van beide groepen.

De dagbestedingsgroepen Keramiek & Cadeau en Flink zijn per 2 februari verhuisd naar de voormalige Prins Willem Alexanderschool aan de Beetzlaan 48 in Soest. Daarmee kunnen we op deze dagbesteding van Amerpoort alle cliënten van beide groepen weer ontvangen.

Het monumentale gebouw aan de Beetzlaan bestaat uit mooie lichte ruimtes met voldoende voorzieningen om de cliënten goed te ondersteunen en de mogelijkheid om de activiteiten weer op te pakken.

Dagbestedingsgroep Flink is vaak actief bezig met bijvoorbeeld koken, schoonmaken, glas ophalen, industriewerk of creatief bezig zijn. Ook is er ruimte voor ontspanning, zoals muziek luisteren, even ontspannen in de rustruimte of een wandeling maken.

Keramiek & Cadeau maakte aan de Nieuweweg allerlei producten van keramiek, die ter plekke in de winkel werden verkocht. De afgelopen periode zijn we bezig geweest met het schoonmaken en weer verkoopbaar maken van het keramiek. Dit zal de komende periode ook nog gebeuren. De komende weken gaan we rustig aan de producten naar de voormalige Prins Willem Alexanderschool verplaatsen om ze weer klaar te maken voor de verkoop.  

Of en wanneer het pand aan de Nieuweweg weer opengaat, is nog niet duidelijk. Klanten voor Keramiek & Cadeau kunnen over een paar weken het beste even bellen, mailen of een Facebook- of Instagramberichtje sturen.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau