Zonnige en feestelijke opening Zomerprogramma Nieuwenoord

22 juli 2021

Het zomerprogramma op Nieuwenoord is op donderdagavond 21 juli feestelijk van start gegaan. Dweilorkest De Turfstampers uit Hooglanderveen en de nodige feestelijk verklede vrijwilligers in verschillende voertuigen, zorgden voor een bonte parade. De stoet trok al spelend door de straten van Nieuwenoord. In veel voortuinen en op balkons genoten vele cliënten van de gezellige muziek en van het heerlijke avondzonnetje. 

De openingsparade vormt de aftrap voor een vier weken durend zomerprogramma op Nieuwenoord. Vanwege de coronamaatregelen worden activiteiten voor de zogeheten ‘polders’ georganiseerd. Groepjes cliënten van eenzelfde woning of dagbesteding worden uitgenodigd om deel te nemen aan wekelijks wisselende activiteiten. Ook is er een ‘oranjecamping’ en wordt er wekelijks op donderdagavond een feestelijke live stream aangeboden. 

Voor meer informatie over het zomerprogramma kijk je op Amerpoort.nl/zomerprogramma​.