De zomer draait door op Nieuwenoord

14 juli 2021

Het is iets waar op Nieuwenoord altijd reikhalzend naar uit gekeken wordt: een lekker zonnige zomer vol leuke activiteiten. Helaas gooit corona roet in het eten. Een zomerprogramma zoals vanouds is helaas nog niet mogelijk. Maar de afdeling Evenementen laat het daar niet bij zitten. Voor deze zomer is er toch een feestelijk programma samengesteld waar iedereen aan deel kan nemen. 

Onderverdeling in clusters

Van 22 juli tot 20 augustus zijn er dagelijks activiteiten. Vanwege de coronamaatregelen, worden deelnemers op gezette dagen en tijden hiervoor uitgenodigd in hun eigen cluster/polder.
Wanneer jij/jouw groep welkom is lees je in dit schema.

Programma

Vijf weken lang zijn er dagelijks allerlei activiteiten op Nieuwenoord.
Download de zomerprogrammaflyer of bekijk het programma hieronder:

Week 29
Donderdag 22 juli – Openingsparade
Feestelijke, muzikale openingsparade die in de avond langs de voortuinen van Nieuwenoord trekt. 

Week 30
Maandag 26 t/m vrijdag 30 juli – Waterspektakel – zie schema voor jouw tijdstip
Op jouw eigen tijdstip ben je welkom voor allemaal waterspelletjes op het grasveld voor het Cultureel Centrum. Pas op, grote kans dat je kleddernat wordt!
Maandag 26 juli – Muziek langs de voortuinen – tussen 18.30-20.00 uur
De muziek komt naar jouw voortuin toe op maandagavond
Donderdag 29 juli – live stream Holland Huisinloggen van 19.00-20.30 uur.
Een feestelijke en muzikale online beleving. 

Week 31
Maandag 2 t/m vrijdag 6 augustus – Snoezelfestijn– zie schema voor jouw tijdstip
Op jouw eigen tijdstip ben je welkom om heerlijk te komen snoezelen in de speciaal gehuurde snoezelkeet op het grasveld voor het Cultureel Centrum of doe een aantal leuke activiteiten die gericht zijn op de zintuigen.
Maandag 2 augustus – Muziek langs de voortuinen – tussen 18.30-20.00 uur
De muziek komt naar jouw voortuin toe op maandagavond
Donderdag 5 augustus – live stream Holland Huisinloggen van 19.00-20.30 uur. Een feestelijke en muzikale online beleving

Week 32
Maandag 9 t/m vrijdag 13 augustus – Spellencircuit – zie schema voor jouw tijdstip
Op jouw eigen tijdstip ben je welkom voor allemaal leuke spelletjes op het grasveld voor het Cultureel Centrum.
Maandag 9 augustus – Muziek langs de voortuinen – tussen 18.30-20.00 uur
De muziek komt naar jouw voortuin toe op maandagavond
Donderdag 12 augustus – live stream Holland Huisinloggen van 19.00-20.30 uur. Een feestelijke en muzikale online beleving

Week 33
Maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus – Springkussenfestival – zie schema voor jouw tijdstip
Op het grasveld van het Cultureel Centrum staat een aantal gave luchtkussens. Op jouw eigen tijdstip ben je van harte welkom om lekker te komen springen.
Maandag 16 augustus – Muziek langs de voortuinen – van 18.30-20.00 uur
De muziek komt naar jouw voortuin toe op maandagavond
Donderdag 19 augustus – live stream Holland Huisinloggen tussen 19.00-20.30 uur. Een feestelijke en muzikale online beleving
 

Oranje-camping

Gedurende het hele zomerprogramma kun je een plekje reserveren voor een dagje op de Oranjecamping. Er is een gezellig tentenkamp opgericht in de buurt van boerderij de Huydecoper op Nieuwenoord. De camping reserveer je voor je eigen woongroep of dagbesteding. Je kan op de camping gebruik maken van alle aanwezige campingfaciliteiten, zoals de kleine tentjes, tafels, stoelen en een grote tent om bijvoorbeeld in te knutselen. Ook is er een eigen wc aanwezig. Vrijwillige campingbazen Jan en Joop kunnen op verzoek een leuke activiteit verzorgen en tegen meerprijs is onder andere een heerlijke campinglunch te bestellen of is een muzikant in te huren. Zo ben je lekker weg ‘op eigen terrein’ en geeft het toch een enorm vakantiegevoel! 
Bekijk de flyer van de Oranjecamping voor meer informatie.

Catering

Wie heeft er nou niet iets lekkers verdiend dit jaar? Grand Café Nieuwenoord heeft een zomermenu samengesteld waar vast wel iets lekkers voor iedereen op staat. En aantrekkelijk geprijsd, dus leuk om de hele groep eens een keer te trakteren deze zomer! Kijk snel of er iets voor je bij zit en bestel, dan wordt het bij je thuisbezorgd wanneer je wilt!
Bekijk de flyer van het zomerprogrammamenu.

Spelregels

Wordt deze informatie op deze site je allemaal te veel en wil je het nog eens rustig nalezen? 
Print dan de spelregels uit

Coronaregels

Doordat alle activiteiten in eigen cluster/polder plaats vinden vindt er geen vermenging van groepen plaats. Daarnaast houden vrijwilligers en medewerkers 1,5 meter afstand tot de cliënten bij uitvoering van de activiteiten. Voor overige coronaregels volgt het evenementeam de richtlijnen vanuit de overheid en Amerpoort. Kijk op het corona-live blog op MijnAmerpoort voor de actuele regels.

Vragen?

Heb je vragen over het zomerprogramma? Stuur dan een mail naar evenementen@amerpoort.nl of bel 035-647 5665 (beperkt bereikbaar).