Oberon

Een particulier initiatief van ouders die zelf voor hun kind met verstandelijke beperking deze woonvorm hebben gerealiseerd

Oberon is een particulier initiatief van ouders die zelf voor hun kind met licht verstandelijke beperking deze woonvorm in Bussum hebben gerealiseerd. De kinderen, inmiddels allemaal (jong)volwassen, krijgen ondersteuning van Amerpoort.

In Oberon hebben cliënten een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en eigen sanitair. Zij hebben veel privacy en hechten veel waarde aan samen zijn en een huiselijke sfeer. Daarom is er een grote, gezellige huiskamer en keuken waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

Onze begeleiding speelt in op de individuele behoefte van de cliënten. Het ontwikkelen en stimuleren van hun zelfredzaamheid staan centraal, evenals het ondersteunen en motiveren in het aangaan en behouden van sociale contacten.

Ligging

Oberon ligt aan de Koekoeklaan in Bussum, op loopafstand van het centrum en de winkelstraten. Ook is er een zwembad in de buurt en een supermarkt om de hoek. Met het openbaar vervoer is Oberon goed bereikbaar. In de buurt is veel parkeergelegenheid.

Website

oberon-bussum.nl

Het bestuur is bereikbaar via e-mail: bestuur@oberon-bussum.nl

Routeplanner