Digitale nieuwsbrieven

Overzicht van de digitale nieuwsbrieven van Amerpoort die voor iedereen toegankelijk zijn.


Op deze pagina vindt u een overzicht van de digitale nieuwsbrieven van Amerpoort die voor iedereen toegankelijk zijn. Amerpoort brengt ook het digitale magazine AmerZine uit.

Amerpoort Nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief voor cliëntvertegenwoordigers, externe relaties en andere geïnteresseerden wordt sinds juni 2014 maandelijks via e-mail verspreid. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle veranderingen in de zorg en binnen Amerpoort.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag via communicatie@amerpoort.nl.
Wilt u de nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Ga dan naar aanmelden.

Nieuwsbrief Nieuwenoord

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor familie van bewoners, medewerkers en relaties van Nieuwenoord. In de nieuwsbrief leest u zij over actuele ontwikkelingen op dit woonpark. Ook worden er evenementen en bijeenkomsten in aangekondigd. Wilt u ook deze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier om aan te melden.

Nieuwsbrief voor jou

Nieuwsbrief voor jou! is een nieuwsbrief voor cliënten van Amerpoort. Omdat ervaringsdeskundigen en andere cliënten vertellen dat zij graag zelf informatie ontvangen. Cliënten willen niet alleen via de begeleiding informatie krijgen. Je kunt de nieuwsbrief op de computer lezen of op papier. Er staan leuke en nuttige dingen in. De Nieuwsbrief voor jou! komt minimaal 4 keer per jaar uit. Het eerste nummer is verschenen in januari 2021.
Meer informatie en inschrijven...

Theater Totaal

Meer informatie over Theater Totaal en de digitale nieuwsbrief vindt u op de website van Theater Totaal.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau