De Foortse Kamer

De Foortse Kamer in Amersfoort Vathorst is een inloop voor iedereen die graag andere mensen ontmoet, samen eet, spelletjes en activiteiten met elkaar doet.

Elke maandag, woensdag en om de week op vrijdag genieten we samen van een versbereide avondmaaltijd. Er wordt gekookt, dus je kan zo aanschuiven aan tafel. Een avondmaaltijd met twee drankjes kost 5 euro per persoon. Na het eten kan je doen wat je zelf wilt. Je kan gezellig blijven kletsen, televisie kijken of spelletjes doen met anderen. 

Daarnaast biedt de Foortse Kamer activiteiten in het weekend. De activiteiten zijn elke week anders, zo is er voor iedereen wat te doen. Bijvoorbeeld sjoelen, spelletjes, een creatieve middag, bakken en nog veel meer. Meld je aan via e-mail: foortsekamer@amerpoort.nl

Waar is het?

Elburgstraat 250
3826 BH Amersfoort

Inloop De Foortse Kamer ligt centraal in de wijk De Laak in Amersfoort Vathorst, Het ligt op een paar honderd meter lopen van het winkelcentrum Vathorst. De Foortse Kamer is goed bereikbaar met de auto, taxi of openbaar vervoer, waaronder treinstation Vathorst en diverse bushaltes. Het pand is onderdeel van het brede project De Foortse Brug, dat bestaat uit diverse wooncomplexen met een gemeenschappelijke binnentuin. Het gebouw is sinds 2011 in gebruik. 

Wanneer is de Foortse Kamer open?

  • Op maandagavond van 17:00 tot 21:00 uur.
  • Op woensdagavond van 17:00 tot 21:00 uur.
  • Op vrijdagavond (in de oneven weken) van 17:00 tot 21:00 uur.

In het weekend zijn er allerlei activiteiten.

Meer informatie

Vind je het ook leuk om naar de Foortse Kamer te komen?
Kom dan snel een keer langs of bel 06 51 00 24 57.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau