Reacties van bezoekers

Bloemlezing van reacties van bezoekers van 2010 tot heden.

Veel bezoekers van Namen Noemen hebben de organisatoren laten weten hoe zij de avond hebben ervaren. Hieronder ziet u een aantal reacties die wij de afgelopen jaren hebben ontvangen.

"Dikke proficiat met deze mijlpaal: 10 jarig bestaan. Onze bewoners hebben weer genoten. We hebben voor iedereen een kaarsje aangestoken. Het blijft een prachtig evenement."

Ineke Veekens

--

Wij hebben een hele mooie avond gehad. Wisten niet zo goed wat te verwachten en hebben ons laten verrassen. Dat is gelukt. Een fijne sfeer, verrassend wat jullie neergezet hebben. Het vuur is altijd mooi, maar wat je ook kunt doen met een ganzenbordspel, zand, een pop, een vijver enz. Met kinderen die iemand verliezen is het nog wel eens zoeken naar hoe je hiermee om gaat. Namen noemen is hier heel waardevol in!

Groeten Ilse en Monique

--

Het was weer een onwijs mooie route die we met de cliënten mochten lopen. Erg goed gedaan! En heel mooi en fijn dat de cliënten op een laagdrempelige manier, maar toch heel waardevol, afscheid kunnen nemen van hun dierbaren op hun manier.

Dusty Boeschoten

--

Het was voor ons de eerste keer. Wat een werk en wat een saamhorigheid. Dank iedereen. En zo fijn dat er pendelbus was met supervriendelijke chauffeurs.

Mieke Aartsen-ten Berge

--

Erg bijzonder om hierbij aanwezig te zijn geweest. Ik was met een collega en twee bewoners van Amerpoort daar. Voor iedereen was er iets waar hij of zij een goed gevoel van kon krijgen en-/of ontroerd door kon raken. De hele sfeer ademde warmte en verbondenheid uit. Hopenlijk organiseren jullie dit volgend jaar weer.

Tamara Goedhart

--

Ik heb samen met mijn dochter en 2 cliënten van mijn groep de tocht gelopen, en ondanks het slechte weer hebben wij genoten! Wat een werk hebben jullie ervan gemaakt! Het was schitterend, elke activiteit was weer een verrassing. Echt jammer voor jullie dat de regen maar niet ophield, maar ook wij lieten ons er niet door tegenhouden, en daar waren wij erg blij om! Volgend jaar weer?

P. Overhage

--

Het was indrukwekkend en ontroerend. Bij het tijdkantoor wat 'tijd om te beleven' gehaald voor mijn vriendin, die ook deze avond te weinig tijd had om alles te kunnen doen wat ze graag wilde. Met de 'engel' op de arm van een mevrouw herinneringen opgehaald aan de appeltaart van mijn oma en de sokken die ze voor al haar kleinkinderen breide. De stromende regen was op een of andere manier passend (het leken lijntjes van boven naar beneden in het licht op het weiland naast de dame met de lijntjes naar boven). Ik wens de kunstenaars voor de volgende keer graag droog weer toe. Voor hen was het niet eenvoudig om hun bijdrage tot recht te laten komen. Het is wat mij betreft wél gelukt!

Anke

--

Ik vond het heel speciaal en met ontzettend veel zorg georganiseerd. Een fantastisch initiatief!

Bea Kuijs

--

Samen met een vriendin van mij zijn we wezen kijken wat deze avond ons zou geven. De vriendin van mijn neef heeft hierover met veel enthousiasme zitten vertellen. Ook zij heeft hieraan meegewerkt. Wij wilde weleens zien wat dat nu precies inhield en hoe het zou zijn om dit echt mee te maken. Ondanks de regen hebben we ons lopen verbazen over wat we allemaal tegen kwamen op ons verlichte pad en wat je met herinneringen en namen noemen kunt doen. Bedankt hiervoor. Ik zal dit zeker doorgeven aan onze parochie. Misschien kunnen we er wat mee.

Joke Willemsen.