Burgemeester en wethouder Baarn steken medewerkers Sherpa en Amerpoort hart onder de riem

17 mei 2020

Burgemeester Röell en wethouder André van Roshum van de gemeente Baarn spraken op dinsdag 12 mei een uur met begeleiders, gedragsdeskundigen, manager Gezondheidscentrum en de twee bestuurders van Sherpa en Amerpoort.

De burgemeester en wethouder wilden de medewerkers een hart onder de riem steken in deze coronatijd. Hij stelde hen onder meer vragen over wat het betekent voor cliënten, medewerkers en familie als er sprake is van besmettingen. Ook werd stil gestaan bij voorzorgsmaatregelen en preventie. 

Burgemeester en wethouder  toonden zich erg betrokken en geïnteresseerd en zij spraken hun respect uit voor de  medewerkers in de zorg en ondersteuning. Het was duidelijk voelbaar en hoorbaar dat zij  Amerpoort en Sherpa beschouwen als een belangrijk onderdeel van de gemeente Baarn.

Van links naar rechts: wethouder Van Roshum, burgemeester Röell en bestuurder van Sherpa Henk Kouwenhoven.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route