Miracles of Music

29 oktober 2019

Op 10 oktober vond er een heel bijzondere bijeenkomst plaats in het Cultureel Centrum Nieuwenoord. Op uitnodiging van het Expertisecentrum kwam Miracles of Music naar Amerpoort. 

Miracles of Music zet zich in voor meer muziek in de zorg. Aan de hand van filmpjes, toespraken en natuurlijk live muziek kregen verwanten, medewerkers en geïnteresseerden tips om muziek toe te passen in het dagelijkse leven van onze cliënten. 

Het programma was in nauwe samenwerking met het muziekteam van Amerpoort samengesteld. De therapeuten en agogen van de Winkel van Muziek lieten zien wat hun werk inhoudt, en hoe belangrijk muziek kan zijn.

Het verschil tussen muziektherapie, muziekagogie en andere toepassingen werd uitgelegd. Het publiek werd uitgenodigd om te zingen en te bewegen, en de werking van instrumenten als de 'CRDL' te ervaren. 

Na afloop waren er veel enthousiaste reacties. Iedereen was geïnspireerd om muziek (nog) meer in te zetten in zijn/haar werk. 

We willen graag Miracles of Music, en alle aanwezigen, nogmaals bedanken !

Vragen ? Mail naar muziek@amerpoort.nl

Download de 9 tips van Miracles of Music (PDF)

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route