Directeur Anja Winkelaar vertrekt bij Amerpoort

20 september 2019

Anja Winkelaar, directeur van divisie 2, vertrekt bij Amerpoort.

In de afgelopen tweeënhalf jaar heeft ze met veel plezier gewerkt bij Amerpoort. Ze heeft in die periode ook ontdekt dat de functie van directeur bij zo’n grote organisatie niet zo goed bij haar past. “Ik zit gewoon niet op de juiste plek. Daarom heb ik zelf het besluit genomen om weg te gaan.” 

Anja rondt haar werkzaamheden af, zodat ze alles goed kan achterlaten. Hoogstwaarschijnlijk op 1 november start een interim-divisiedirecteur, die Anja’s taken tijdelijk zal waarnemen. Zo heeft bestuurder Paul Willems, in afstemming met de divisie, de tijd om een profiel op te stellen voor een nieuwe directeur voor divisie 2.

Donderdagochtend deelde Anja Winkelaar haar besluit mede aan de clustermanagers tijdens het maandelijkse DMT-overleg, ditmaal in aanwezigheid van Paul Willems. De managers en de bestuurder spraken hun waardering uit voor de enorme inzet waarmee Anja haar werk bij Amerpoort heeft gedaan en toonden respect voor haar besluit. 
 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau