LeOn op kamp in speelbos ’t Laer

25 juni 2019

Bij school hoort een schoolreisje. Zo ook bij LeOn, de tweejarige cursus voor jongeren met een verstandelijke beperking die het voorgezet speciaal onderwijs hebben afgerond.

De cursisten brengen twee bloedhete junidagen door in speelbos ’t Laer.

Op het programma staat alles wat je verwacht bij een zomerkamp: slapen in een kampeerboerderij, een bonte avond, een barbeque en allerlei sport- en spelactiviteiten. Studenten van Sportacademie Amersfoort, onderdeel van MBO Amersfoort, kwamen dinsdagmiddag naar ’t Laer voor een sportmiddag. Gelukkig bieden de vele bomen wat schaduw. Bovendien zijn tikspelletjes vervangen door waterspelletjes. En wat is er nu leuker dan elkaar lekker natgooien als het ruim 30 graden is?

De 22 cursisten van LeOn komen zowel van LeOn Hilversum als LeOn Amersfoort. Tijdens het zomerkamp leren ze elkaar beter kennen. En ook al lijkt zomerkamp alleen maar plezier maken, toch is het ook een moment om te leren en ontwikkelen. In samenwerken bijvoorbeeld, corvee doen, eten bereiden en elkaar helpen.

Na het zomerkamp is het vakantie. LeOn ligt dan niet stil, maar gaat door met losse uitstapjes en activiteiten in de zomervakantie.
 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route