Vosseveld, Christophorus en Kwatrijn op Google Street View

15 augustus 2018

Na locatie Nieuwenoord zijn nu ook de locaties Het Kwatrijn, Vosseveld en Christophorus in 360 graden foto's vastgelegd en toegevoegd aan Google Street View. Wie de locaties wilde bekijken via Google Street View kwam ook hier niet verder dan de toegangshekken of oprit. De autootjes van Google, die dorpen en steden in 360 graden foto's vastleggen, mogen namelijk niet op privé terrein komen.

Daarom heeft Amerpoort het bedrijf 360promotion ingeschakeld. Zij zijn een 'Google certified partner', wat wil zeggen dat zij beelden mogen toevoegen aan Street View. Het complete Nieuwenoord terrein was al eerder vastgelegd en toegevoegd aan de Street View op 'maps.google.com'. Hieronder vind je directe links naar de gefotografeerde locaties. We zullen deze beelden ook toevoegen aan de locatiepagina's op onze website www.amerpoort.nl

Vosseveld

Het Kwatrijn

Christophorus

De fotografen hebben zich uiteraard gehouden aan de strenge regels van Google, die onder meer voorschrijven dat er geen personen herkenbaar in beeld mogen verschijnen. We wensen u veel plezier met de 'virtuele wandelingen' en zijn benieuwd naar uw reactie: webredacteur@amerpoort.nl.

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route