Zomerprogramma Nieuwenoord 2018

27 juli 2018

Vanaf maandag 9 juli tot vrijdag 24 augustus is het weer 7 weken zomerpret op Nieuwenoord met het zomerprogramma. Het onderwerp dit jaar is “The American Dream”.  Ook dit jaar pakt het EvenementenTeam weer groots uit op bekende en vertrouwde locaties op Nieuwenoord.

De activiteiten staan allemaal in de zomerprogramma krant. Lees de krant goed, want hier staat ook nog een verborgen opdracht in! Jan en Joop zullen ons ook dit jaar weer “in style” als gids door het programma leiden!

The American Dream is het amerikaanse ideaal van vrijheid en gelijkheid van alle mensen. Voel je dan ook VRIJ om dit jaar mee te doen aan alle activiteiten die deze weken gaan plaatsvinden. De activiteiten worden zo aangeboden dat iedereen ook echt mee kan doen!

Ik daag jullie allemaal uit om aan alle activiteiten mee te doen en wens iedereen heel veel plezier.

Deze weken zijn onze cowboys Jan en Joop ook van de partij. Je komt ze overal tegen en je kunt altijd met (of om) ze lachen. Bij veel activiteiten zijn ze jurylid en ze kondigen natuurlijk elke keer weer de activiteiten aan door over het terrein van Nieuwenoord te rijden om met hun stalen rossen cliënten op te halen en weer thuis te brengen.

Download de volledige Zomerprogramma krant (PDF-bestand).

Het EvenementenTeam 2018
Gert-Jan Flik

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route