Nieuwenoord op Google Street View

04 april 2018

Complete terrein in 360 graden gefotografeerd; boerderij ook van binnen.

Wie het terrein van Nieuwenoord wilde bekijken via Google Street View kwam tot vandaag niet verder dan de slagboom aan de Zandheuvelweg. De autootjes van Google, die dorpen en steden in 360 graden foto's vastleggen, mogen namelijk niet op privé terrein komen.

Daarom heeft Amerpoort het bedrijf 360promotion ingeschakeld. Zij zijn een 'Google certified partner', wat wil zeggen dat zij beelden mogen toevoegen aan Street View. Op de koudste dag van het jaar kwamen zij naar Nieuwenoord met hun speciale camera's.

Het complete Nieuwenoord terrein is nu vastgelegd en toegevoegd aan de Street View op 'maps.google.com': zoom in op Nieuwenoord en plaats het gele poppetje op één van de tientallen punten waar is gefotografeerd. Met behulp van pijlen kun je vervolgens over het hele terrein lopen.

Bij boerderij de Huydecoper kun je zelfs naar binnen en onder meer in de stal kijken. Je zult zien dat de aanwezige geiten nieuwsgierig in de camera kijken. Dit voorjaar gaan we ook de kwekerij, de receptie en het cultureel centrum van binnen fotograferen en toevoegen aan Street View.

De fotografen hebben zich uiteraard gehouden aan de strenge regels van Google, die onder meer voorschrijven dat er geen personen herkenbaar in beeld mogen verschijnen. We wensen u veel plezier met een 'virtuele wandeling' over het terrein van Nieuwenoord.

Start je virtuele wandeling...

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route