Lunchroom De Onthaasting feestelijk heropend

26 maart 2018

Bekijk de impressie van de opening, gemaakt door EVA-TV.

De inrichting van het bekende Amersfoortse lunchcafé Terminus De Onthaasting is vernieuwd. Dat was een feestje waard. Burgemeester Lucas Bolsius van Amersfoort kwam het lunchcafé op 23 maart heropenen. 

Na bijna 15 jaar was het interieur van de lunchroom dringend aan vervanging toe. In oktober 2016 organiseerde de Lionsclub Amersfoort een benefietveiling, in samenwerking met de Observant. Daarmee is een bedrag van maar liefst € 25.150,- opgehaald.

Met deze opbrengst is De Onthaasting nu in een nieuw jasje gestoken. Met een nieuwe ‘look and feel’, maar nog altijd met de karakteriserende elementen van de lunchroom, zoals de bijzondere sfeer en de goede kwaliteit van het eten.

Jonge mensen met een verstandelijke beperking runnen - begeleid door Amerpoort - Terminus de Onthaasting. De lunchroom ligt vlakbij het station Amersfoort, op loopafstand van het centrum.

Bekijk de impressie van de opening, gemaakt door verslaggever Joop de Keijzer en cameraman Peter Heuts van EVA-TV, de lokale omroep voor Amersfoort en Leusden (EVA is onderdeel van EEMLAND1, de streekomroep voor Amersfoort, Leusden, Baarn Soest en Bunschoten-Spakenburg).

${video}

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau