De band Total Loss treedt op met Maan tijdens Knoop Gala

17 december 2017

De band Total Loss van Theater Totaal uit Nieuwegein treedt op met zangeres Maan tijdens Knoop Gala 2017. Donderdag te zien tijdens de uitzending om 20.30 uur op NPO 1

Voor de zevende keer organiseren de NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten het Knoop Gala. Op dit spetterende gala treden artiesten met een verstandelijke beperking op die een bijzonder muzikaal talent bezitten. De band Total Loss uit Nieuwegein treedt op met zangeres Maan. Samen met haar speelt Total Loss het nummer 'Paardengek'.

Total Loss

Total Loss bestaat uit 12 bandleden en is dé band van Theater Totaal; de werkplek waar talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking hun droom om artiest te zijn waar kunnen maken. De band wisselt eigen werk af met covers en liefdesliedjes en enkele bandleden dragen bij aan het schrijven van muziek en liedteksten.

Grote namen

Naast Maan, doen ook andere grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie mee. Dit jaar zijn dat Racoon, Wolter Kroes, K3, Angela Groothuizen en Brigitte Kaandorp. Met zo’n diversiteit aan artiesten is het niet moeilijk in te beelden dat het een feestelijke maar ook ontroerende avond wordt.

Paul de Leeuw presenteert voor de 7e keer dit gala, dat plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dieuwertje Blok neemt het backstage gedeelte voor haar rekening en komt met updates vanuit de greenroom waar alle talenten zich voor hun optreden verzamelen. En een Knoop Gala is natuurlijk niet compleet zonder het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Sander Teepen.

Steun aan Fonds verstandelijk gehandicapten

Het Knoop Gala staat al jaren garant voor bijzondere en ontroerende optredens. Daarnaast wordt op deze avond aandacht gevraagd voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds draagt eraan bij dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardig leven kunnen leiden. Een leven waarin zij hun talenten kunnen inzetten, zich kunnen ontwikkelen en kunnen meedoen in de samenleving. 

UITZENDING: Donderdag 21 december 2017, 20.30 uur, NTR op NPO 1 
HERHALING: Vrijdag 22 December 2017, 09.30 uur, NTR OP NPO 2

Foto's  zijn van Amy van Leiden


 

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route