Zomerprogramma Nieuwenoord bijna van start

20 juni 2024

Programmakrant is klaar. Van 1 juli tot en met 5 augustus bruist Nieuwenoord weer van de activiteiten.

Op Nieuwenoord wordt er traditiegetrouw een zomerprogramma gehouden. Van 1 juli tot en met 5 augustus bruist Nieuwenoord weer van de activiteiten. Bijna dagelijks is er aanbod in het kader van het thema ‘van ridder tot robot’; een semi-fictieve reis door de tijd. De activiteiten zijn er om de stop van het clubwerk te overbruggen en om met elkaar de zomer te vieren. Niet alleen cliënten die wonen of werken op Nieuwenoord zijn uitgenodigd, ook cliënten van andere (Amerpoort)locaties en Sherpa zijn van harte welkom. 

Zomerprogrammakrant
Speciaal voor het zomerprogramma is er een zomerprogrammakrant gemaakt. Hierin vind je overzichtelijk het activiteitenprogramma terug. Alle woon- en dagbestedinggroepen op Nieuwenoord ontvangen begin volgende week een fysiek exemplaar van de krant in hun postvak. Woon of werk je buiten Nieuwenoord? Dan kun je een fysiek exemplaar op laten sturen. Stuur dan je adresgegevens naar evenementen@amerpoort.nl

Download de digitale versie van de zomerprogrammakrant (PDF)


Vrijwilligers gezocht
Het zomerprogramma wordt georganiseerd door diverse afdelingen binnen Amerpoort. Maar deze medewerkers kunnen niet zonder de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Zo zijn we nog op zoek naar mensen die op de dinsdagen en vrijdagen tussen 10.00 en 15.30 (of een deel daarvan) een bijdrage willen leveren aan de sportieve activiteiten die georganiseerd worden. Ook zoeken we nog vrijwilligers voor de vossenjacht op woensdag 31 juli tussen 12.30 en 16.00 uur. Meld je hiervoor aan via vrijwilligerswerk@amerpoort.nl.

Genoeg te doen
Het zomerprogramma biedt een mix van activiteiten op het vlak van bewegen, entertainment, eten/drinken en muziek. Zo kun je op maandagavond meezingen met de Zing-in band in de binnentuin van het Dorpshuis. Zijn er op dinsdag- en vrijdagmiddag sportieve activiteiten en wordt de woensdagmiddag grotendeels muzikaal ingevuld. De donderdagavond is steeds weer anders en beloofd elke keer een feest te worden. Daarnaast vragen we groepen op Nieuwenoord weer hun voortuin te versieren om zo mee te doen aan de voortuinverkiezing. 

Vooraf opgeven
Voor sommige activiteiten moet je je opgeven. Op de laatste pagina van de zomerprogrammakrant vind je hiervoor de QR-codes. Op vrijdag 5 juli is er een ‘Rolstoelwandelspektakel’. Er hebben zich al vele vrijwilligers opgegeven om de rolstoelen te duwen. We maken die middag gezamenlijk een wandeling over Nieuwenoord. Ook cliënten die zelf kunnen lopen zijn welkom. Geef je cliënten nu alvast op voor die frisse neus! Dat kan via dit aanmeldformulier. Wil je mee helpen duwen? Geef je dan op via vrijwilligerswerk@amerpoort.nl. De middag duurt ongeveer van 13.30 tot 15.00 uur. 

Alle betrokken medewerkers en vrijwilligers staan te trappelen om er een gezellige zomer van te maken! 

Heb je vragen over het Zomerprogramma? Dan kun je mailen naar evenementen@amerpoort.nl.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau