Amerpride bij Utrecht Pride

04 juni 2024

Afgelopen zaterdag was het Pride in Utrecht.
Amerpride was hierbij aanwezig. 11 deelnemers, 2 begeleiders vanaf woningen en 3 mensen vanuit Amerpride.

Het was een mooie middag waarbij er met elkaar werk gesproken over het belang van jezelf zijn en acceptatie.De botenparade was mooi om te zien zo veel verschillende organisaties.
Er was een fijne sfeer in de stad en overal waar je keek waren regenboog kleuren te zien. Naast ons stond Transcafe LVB een ontmoetingsgroep voor transgender mensen met een verstandelijke beperking van Transvisie. Zo samen konden we laten zien dat pride voor iedereen is ook als je een verstandelijke beperking hebt.

Mike Haanstra - Projectcoördinator Amerpride

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. Voor alle algemene vragen kunt u 24 uur per dag terecht bij de receptie van Amerpoort: 035 647 5555 -  info@amerpoort.nl

Klantbureau