De Europese Verkiezingen komen eraan!

01 mei 2024

Op 6 juni 2024 zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement.

Op donderdag 6 juni mogen we weer stemmen. Dit keer voor het Europees parlement. Amerpoort en Sherpa werken samen om onze cliënten toegankelijke informatie aan te kunnen bieden. De komende weken plaatsen we verschillende berichten met praktische informatie en links. Dit eerste artikel gaat over het Politiek Café.

Kom naar het Politiek Café op 21 mei
Een gezellige bijeenkomst op 21 mei speciaal voor mensen van Amerpoort en Sherpa. Je kan je vanaf nu opgeven. 
Druk op deze link om naar de kalender met de uitnodiging te gaan.

Heb je vragen? Mail naar: Bobbie Kattevilder: 06- 22 31 52 48 of b.kattevilder@amerpoort.nl

Verkiezingskrant
Voor mensen met een lichte verstandelijke beperking heeft ProDemos de ‘Stem jij ook?’ verkiezingskrant uitgebracht. Een krant in simpele taal en met duidelijke plaatjes. In deze krant worden antwoorden gegeven op veel vragen. Druk op deze link om de verkiezingen krant 'Stem jij ook' te downloaden als PDF. Bobbi heeft via de post een aantal kranten naar locaties gestuurd en op Nieuwenoord een aantal langs gebracht.

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau