Eén groot feest bij uitverkocht Buitengewoon FLUOR festijn

23 april 2024

Een groot deel van de bewoners van Amerpoort is hoogstwaarschijnlijk nog steeds aan het nagenieten van een geweldige feestmiddag.

Zondag was het dan eindelijk zover! Voor de vierde keer organiseerden we het Buitengewoon FLUOR festijn. Een festival voor en door mensen met een beperking, op de hipste uitgaanslocatie van Amersfoort. Binnen korte tijd waren alle 600 kaarten uitverkocht.

Om 14.00 uur begon het feest, maar om 12.00 uur stonden de eerste feestgangers al te popelen voor de deur om een mooi plekje vooraan te bemachtigen.

Het thema was dit jaar ‘White, with a touch of gold’. Iedereen zag er ook prachtig uit. En om je outfit af te maken stonden de Glitterqueens klaar om iedereen te voorzien van een mooie glittertattoo.

Buiten stonden de foodtrucks klaar voor een lekkere snack. En voor de herinnering kon je met al je vrienden op de foto bij de photobooth.

Om 14.00 uur opende Marco de Hollander het feest en de sfeer zat er meteen in. Rocky Pauw, Mike Klein en zanger Irvine volgden. De polonaise was niet meer weg te denken.

De neonballonnen werden uitgedeeld en Het Feestteam kwam met hun spectaculaire feest-act het podium op. De confetti vloog door de lucht en iedereen zong uit volle borst mee “Shirt uit en zwaaien”! Daarna volgde rapper Bizzey. Zoveel fans die speciaal voor Bizzey aanwezig waren. Ze stonden vooraan om mee te zingen met al zijn nummers; vooral het bekende liedje 'Traag' kenden ze allemaal uit hun hoofd (laten we maar niet naar de tekst luisteren😊).

En dan als afsluiter… Monique Smit! De zaal ging uit hun dak. Als kers op de taart was Daan de gelukkige die door Monique uit het publiek werd gekozen om samen het bekende liedje 'Een zomeravond' te zingen.

Alle artiesten kregen als dank een prachtige gepersonaliseerde schaal waar de kunstenaars van Pastorie de Elleboog met veel plezier aan hebben gewerkt. Met trots werden de schalen in ontvangst genomen.

Om 18.00 uur eindigde het feest en ging iedereen blij naar huis. Ik denk dat we nog heel lang na gaan genieten van deze fantastische middag! Op naar volgend jaar! Het jubileumjaar. Bekijk de bijgevoegde foto’s om mee te genieten van deze feestelijke middag.

Priscilla Bitterling

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau