Lions het Gooi bezorgen logeerhuizen leuke dag

25 maart 2024

Inmiddels al een beetje een traditie: de jaarlijkse ‘Lions Doedag’ bij de logeerhuizen van Amerpoort op Nieuwenoord. Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Een twintigtal leden van Lions het Gooi, een vereniging van mannen die zich belangeloos inzetten om mensen te helpen, verzamelden al vroeg in de ochtend bij één van de logeerhuizen.

De heren verdeelden zich over vier verschillende activiteiten. De eerste groep bracht samen met cliënten een bezoek aan de Hilversumse markt. Twee andere groepen ondernamen sportieve activiteiten en gingen voetballen en zwemmen. De laatste groep stak de handen uit de mouwen en ging aan de slag met klussen binnen de logeerhuizen. Er werden tuinmeubels in de olie gezet en een tuindoek opgehangen. Bij logeerhuis Kakelbont werden kamermuren geschilderd en bij logeerhuis Mozaïek werd een kastenwand gemaakt.

Kort na de lunch verzamelden alle groepen zich, om vervolgens met elkaar naar de bowlingbaan in Soest te vertrekken. De Lions-leden hielpen met het verwisselen van de schoenen en daarna werd er door de cliënten fanatiek gebowld. Rond 15.00 uur keerde de groep weer terug bij de logeerhuizen en werd er moe, maar voldaan, met elkaar nog even nagepraat onder het genot van een drankje.

Al met al een erg gezellige dag waar de zowel de begeleiders en de cliënten van de logeerhuizen als de mannen van Lions het Gooi erg tevreden op terug kijken. Op naar volgend jaar!

Lionsdag.jpg

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau