Groot succes NLdoet

18 maart 2024

Ongeveer 20 locaties van Amerpoort deden vrijdag 15 en zaterdag 16 maart mee aan NLdoet. 

NLdoet is één van de grootste vrijwilligersacties van Nederland. Het Oranje Fonds zet tijdens NLdoet de schijnwerpers op vrijwillige inzet. Het was dit jaar weer een groot succes! Van tuintjes opknappen tot muren schilderen, de handen zijn weer flink uit de mouwen gestoken.

Kon je dit jaar helaas niet mee doen maar zou je wel graag een andere keer vrijwilligerswerk bij Amerpoort willen doen? Meld je dan nu aan voor de flex app met verschillende klussen wanneer het jou uitkomt! Stuur een mailtje naar vrijwilligerswerk@amerpoort.nl voor meer informatie.

Wij bedanken alle vrijwilligers en collega's voor hun enorme inzet!

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau