Diploma uitreiking nieuwe ervaringsdeskundigen

14 februari 2024

Het jaar 2024 werd feestelijk geopend met de uitreiking van diploma’s voor het nieuwe team ervaringsdeskundigen.

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan presenteren, feedback geven en ontvangen, open vragen stellen en nog meer onderwerpen die ervoor zorgen dat we ervaringsdeskundigen worden die sterk in hun schoenen staan!

Het was een gezellige bijeenkomst waar veel ouders, verwanten, vrienden, familie, begeleiders en collega’s naar toe zijn gekomen. Zowel Amerpoort als Sherpa werden goed vertegenwoordigd.

Om de beurt werden de geslaagden omgeroepen, en samen met een persoonlijk verhaal ontvingen wij onze diploma.

Onze trainers, Idman (ervaringsdeskundige Amerpoort) en Mariska (coach ervaringsdeskundigen Sherpa) reikten dit uit, samen met een handtekening van Irma Bronkhorst, directeur expertisecentrum Amerpoort en Henk Kouwenhoven, bestuurder vanSherpa.

Om de avond af te ronden kregen de coaches en trainers een letterlijk en figuurlijke complimentendouche Award. Een gouden douchekop met daarbij een compliment van alle, net geslaagde, ervaringsdeskundigen!

"Bedankt dat je er voor mij was tijdens en na de training. Ik heb van je geleerd dat ik niet alles zelf hoef te doen".

Robert Hoestland, Babs Egtberts en Nikita Doppenberg

__________________________________________________________

Mocht je iemand kennen die ook zou willen werken als ervaringsdeskundige, mail gerust. Dan kunnen we samen kijken of dit een passende match is.

Ook kan je ons mailen voor een les, bijvoorbeeld aan clienten of in een teamvergadering. Denk hierbij aan een vriendschapsles of een les over hechtigsproblematiek en eigen regie.

ervaringsdeskundigen@amerpoort.nl
06-5115.6105

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau