Daniëlle Amelsbeek 'Prachtige Poortenaar’

29 januari 2024

"Op donderdag 17 januari werd ik uitgenodigd bij een bijeenkomst voor Almere Poorters. Er waren al meerdere mensen omgeroepen voor een prijsuitreiking, en toen geheel onverwachts werd mijn naam opgenoemd.

Een beetje onwennig stond ik op en liep naar het podium. Daar werd ik compleet onverwachts bekroond met de prijs van ‘Prachtige Poortenaar’ van het jaar 2023 samen met tal van andere geweldige mensen die ook in Almere Poort wonen.

Deze prijs is bedoeld voor mensen die in het jaar iets geweldigs hebben gedaan voor de wijk of in mijn geval de stad Almere.

Mijn sportschoolinstructrice had me aangedragen vanwege mijn werk op het inclusieve stembureau en het werk wat ik had gedaan vanuit ons Amerpoort team ervaringsdeskundigen en aan de Steffie Stickers over begrijpelijke taal.  Beide heb ik gedaan in de hoedanigheid van ervaringsdeskundige.

Daarom draag ik deze prijs ook op aan al die organisaties die zoveel geloof in mij hebben getoond iedere dag."

Daniëlle Amelsbeek
 

Wil jij ook meedoen met het inclusief stembureau in juni, mail dan naar ervaringsdeskundigen@amerpoort.nl

foto prijs Almere Poorter Danielle 2.jpg "Er waren al meerdere mensen omgeroepen en toen geheel onverwachts werd mij naam opgenoemd. Een beetje onwennig stond ik op en liep naar het podium."

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau